Foto: Ellen Wild

Blue Selkie

Ellen Wild er ansiktet bak nettbutikken Blue Selkie. Ho er frå Belgia, men har alltid elsket det røffe og dramatiske landskapet i Nord -Europa. Ho er havforsker og jobbe av og til som hvalsafari-guide.

Ho budde ei stund på Island før ho i Juli 2020 flytta med mannen sin til Norge. No har dei kjøpt seg hus på Bryggja.
Som havforsker vart ho utroleg fasinert av havet og krafta det har. Mysteria som ligg under overflata er ei fantastisk inspirasjonskjelde, og no har ho endeleg starta med å lage sitt første havinspirerte kunstverk, som ho selger på nettbutikken Blue Selkie.

I nettbutikken kan du og finne økologisk Islandsk hudpleie- og velværeprodukt med tang og salt. Mens ho budde på Island ble ho kjent med fantastiske mennesker, som såg denne rå krafta i vatnet rundt i landet. Og som høsta skattane under vassoverflata og som gjenoppfant nordisk sjølv- og hudpleie. Ellen bestemte seg for å ta denne helbredende krafta frå havet, til hennar nye heim i Noreg.

Ho har alltid ønsket å bli ekspresjonistisk. Enten det er gjennom skriving, historiefortelling, fotografering, videografi, teikning eller maling. For desse uttrykksmåtane, kan du finne ho på: ellenwild.com